Τρόποι Παραγγελίας

Δείτε παρακάτω ποιοί είναι οι Τρόποι Παραγγελίας μας.

 

01. Μέσω του AudioMidi Music Store (e-shop).

Θα πρέπει πρώτα να γίνετε μέλος χρησιμοποιώντας το email και τα στοιχεία σας και έπειτα να κάνετε "Είσοδο" στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με το "Όνομα χρήστη" και το "Κωδικό" σας. 

Για την γρήγορη και άμεση παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (www.audiomidi.gr) βρείτε το προιόν η τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν και προσθέστε τα στο καλάθι αγορών. Εάν βρείτε την οποιαδήποτε δυσκολία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 211.700.56.12. 

 

02. Μέσω του φυσικού μας καταστήματος.

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο φυσικό μας κατάστημα και να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε άμεσα. Εδώ θα σας εξυπηρετήσουμε, θα λύσουμε όποιες απορίες έχετε και θα σας καθοδηγήσουμε έτσι ώστε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές με βάση τις ανάγκες σας και ΜΟΝΟ. Το κατάστημα μας διαθέτει δωρεάν parking. 

 

03. Μέσω email.

Mπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση : sales@audiomidi.gr 

 

04. Μέσω Fax.

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας στο fax μας 211.700.56.11 αναφέροντας αναλυτικά τα στοιχεία σας (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο και email). Αν επιθυμείτε τιμολόγιο, θα χρειαστούμε επιπλέον το ΑΦΜ, το επάγγελμα και την ΔΟΥ σας. 

 

05. Μέσω Τηλεφώνου.

Μπορείτε να μας καλέστε στα τηλέφωνα 211.700.56.12 και 211.700.56.11 για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την παραγγελία σας μέσα από το site βήμα βήμα μαζί ή αν δεν έχετε σύνδεση στο internet να βρούμε μαζί μία άλλη λύση που θα είναι ακριβώς στα μέτρα σας! Το σίγουρο είναι ότι θα βρούμε λύση μαζί!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 20€ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ.