• Έκπτωση 34%

XXL Octoplus Splitter και Balancer / Unbalancer

Άμεση παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 145.00  
95.00
Κερδίζετε: 50.00 (34%)
+

Περιγραφή

Το XXL Octoplus Splitter και Balancer / Unbalancer είναι μία συσκευή Splitter και Balancer / Unbalancer σε μορφή μισού rack. Διαθέτει 8 balanced & unbalanced εισόδους και εξόδους με υποδοχές jack 1/4.

Εξαιρετική ποιότητα ήχου ακόμα και σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα έντασης, λειτουργία splitter με εύχρηστη δυνατότητα Multi-Link, δυνατότητα splitting από 1 IN - 8 OUT έως 8 IN - 8 OUT.

Αλουμινένια στιβαρή κατασκευή. Είναι ιδανικό για περιπτώσεις όπου απαιτείται η αλλαγή του σήματος από balanced σε unbalanced και το αντίστροφο, καθώς και σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν μία ή περισσότερες πηγές ήχου και θέλετε να τις οδηγήσετε σε 1 ή περισσότερα ηχεία.

Η splitter λειτουργία του Octoplus είναι εξαιρετικά απλή, δεν απαιτεί καν το πάτημα κάποιου κουμπιού, απλά συνδέοντας μία είσοδο, την στέλνετε και στις 8 εξόδους, ενώ αν συνδέσετε μία δεύτερη είσοδο αμέσως οι έξοδοι "σπάνε" στα 2, η μία είσοδος οδηγείται στις εξόδους 1-4 και η δεύτερη στις εξόδους 5-8 κ.ο.κ. Έχει εφαρμογή στο studio, live, broadcast, τηλεόραση κ.τ.λ.