• Έκπτωση 23%
Roland VT-4 Voice Transformer

Roland VT-4 Voice Transformer

Κατόπιν παραγγελίας, παραλαβή ή παράδοση έως 30 ημέρες
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 285.00  
219.00
Κερδίζετε: 66.00 (23%)
+

Περιγραφή

To Roland VT-4 είναι ένα εφφέ για το όργανο που έχουμε μέσα μας, την ανθρώπινη φωνή. Ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση και εξίσου αποτελεσματικό. Είτε είστε σόλο καλλιτέχνης, DJ, ή τραγουδιστής σε μπάντα το VT-4 μπορεί να αλλάξει τη φωνή με διάφορους τρόπους. Όλες οι λειτουργίες είναι εύκολα προσβάσιμες απεθείας χωρίς πολύπλοκα μενού κ.τ.λ. Εφφέ όπως harmonizing, vocoding, pitch shifting, hard tuning και άλλα είναι μόνο μία κίνηση μακριά. Το μικρό του μέγεθος και η μπαταρία του που κρατάει περίπου 5 ώρες, σας επιτρέπουν να πάρετε το VT-4 μαζί σας όπου και αν πάτε.

Με τη φωνή σας και μόνο εφφέ όπως harmonizer και vocoder λειτουργούν κανονικά. Όμως με την προσθήκη ενός MIDI keyboard αυξάνονται οι δυνατότητες, καθώς σας επιτρέπεται να ελέγξετε τις μηχανές του Auto-pitch, harmony και vocoder σε ζωντανό χρόνο με τις νότες που παίζετε από το πληκτρολόγιο. Μπορείτε ακόμα να κουρδίσετε τη φωνή σας πάνω σε συγκεκριμένες νότες που παίζετε στο πληκτρολόγιο ή να δημιουργήσετε πολλαπλές αρμονίες με voicings που ακολουθούν  τα ακκόρντα σας.

Είτε είναι κάποιο εβδομαδιαίο podcast, μία διαδικτυακή μάχη πολλών παικτών, ή κάνοντας broadcasting μέσω internet και youtube, η αλλοιωμένη φωνή σας μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Τα εφφέ που έχει το VT-4 είναι :
ROBOT
 [1] NORMAL
 [2] OCTAVE-1
 [3] OCTAVE+1
 [4] FEEDBACK

 MEGAPHONE
 [1] MEGAPHONE
 [2] RADIO
 [3] BBD CHORUS
 [4] STROBO

 VOCODER
 [1] ADVANCED
 [2] VP
 [3] TALK BOX
 [4] SPELL TOY

 HARMONY
 [1] +5
 [2] +3
 [3] +3, -4
 [4] +3, +5

 REVERB
 [1] REVERB
 [2] ECHO
 [3] TEMPO DELAY
 [4] DUB ECHO