Ποιοί Είμαστε (Audiomidi Music Store) Η Εταιρία

H AudioMidi αποτελείται από άτομα που ασχολούνται με τη μουσική και την τεχνολογία αυτής πάνω από 30 χρόνια και γνωρίζουμε όσο λίγοι τις ανάγκες του καθενός όσον αφορά στη μουσική ενασχόληση. Καλύπτουμε όλους τους τομείς της μουσικής και της τεχνολογίας αυτής και προτείνουμε πάντα αυτό που χρειάζεται ο καθένας και όχι ότι μας συμφέρει.

Διαθέτουμε μεγάλη εξειδίκευση σε μουσικούς υπολογιστές Apple, συστήματα karaoke και σε προϊόντα μουσικής τεχνολογίας, ενώ η αγάπη μας για τη μουσική, μας έχει κάνει να διαλέγουμε προσεκτικά τα προϊόντα που διαθέτουμε μέσω του καταστήματος μας.

Στο Φυσικό Κατάστημα μας, θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που έχουν σχέση με τη μουσική. Κιθάρες, μπάσα, τύμπανα, κρουστά, αρμόνια και πιάνα, ενισχυτές, επαγγελματικά προϊόντα ήχου, συστήματα karaoke, μουσικούς υπολογιστές Apple και PC, προϊόντα για DJ’s, ηχεία, μικρόφωνα, ακουστικά, μίκτες, προενισχυτές, συστήματα βελτίωσης ήχου & ηχομονωτικά, κάρτες ήχου, MIDI πληκτρολόγια & interfaces, μουσικά και εκπαιδευτικά προγράμματα, πρωτότυπα μουσικά gadgets και πολλά άλλα.

Τα περισσότερα είδη που θα βρείτε στο Φυσικό Κατάστημα μας είναι προϊόντα που τα αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα εισάγοντας τα απευθείας από τις κατασκευάστριες εταιρείες, γεγονός που σας εξασφαλίζει φιλικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση σε όποιο πρόβλημα προκύψει.

Δίνουμε μεγάλο βάρος στην εκπαίδευση γιατί χωρίς αυτή δεν υπάρχει συνέχεια. Συνεργαζόμαστε με καθηγητές σε όλους του τομείς της μουσικής και μουσικής τεχνολογίας και μπορούμε να σας φέρουμε απευθείας σε επαφή μαζί τους. Αν η μουσική είναι αυτό που θέλετε, τότε μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Το Φυσικό Κατάστημα μας βρίσκεται στην Λεωφόρο Μεσογείων 392 (εντός του εμπορικού κέντρου) και λειτουργεί σύμφωνα με το Ωράριο Καταστήματος, ενώ το Ηλεκτρονικό Κατάστημα μας Λειτουργεί Πάντα!