• Έκπτωση 8%

Native Instruments Traktor Kontrol F1

Κατόπιν παραγγελίας, παραλαβή ή παράδοση έως 30 ημέρες
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 194.00  
179.00
Κερδίζετε: 15.00 (8%)
+

Περιγραφή

Το Native Instruments Traktor Kontrol F1 είναι το απόλυτο controller για να ελέγξει τα ισχυρά Remix Decks του προγράμματος TRAKTOR PRO 2.5. Με 16 μοντέρνα και πολύχρωμα pads για να ενεργοποιήσετε loops και δείγματα και με την πλήρη έκδοση του κορυφαίου προγράμματος DJ TRAKTOR PRO 2.5, το F1 αποτελεί μία ιδιάτερη λύση για το σύγχρονο DJ.

TO ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ

Η ροή εργασίας του TRAKTOR KONTROL F1 είναι ριζωμένη στην κουλτούρα του DJ. Τα Remix Sets, που είναι φτιαγμένα από τους δικούς σας ήχους και loops, φορτώνονται κανονικά σαν απλά tracks στο ισχυρό λογισμικό TRAKTOR PRO 2.5. Έτσι, loops τυμπάνων, γραμμές μπάσου, κρουστά, φωνές και ήχοι lead είναι έτοιμα να συνυπάρξουν με τη μουσική σας. 4 faders έντασης και 4 αφιερωμένα ποτενσιόμετρα φίλτρων παρέχουν πλήρη ηχητική πρόσβαση στα Remix Deck Slots και για να προσθέσετε καλύτερο χρώμα στον ήχο, μπορείτε να οδηγήσετε ανεξάρτητα slots μέσα από τις μηχανές εφφέ του TRAKTOR.

REMIX ΑΜΕΣΑ

Ξεκινήστε σε δευτερόλεπτα, απλά φορτώστε τη περιλαμβανόμενη ηχητική συλλογή και φτάστε σε ένα νέο επίπεδο αλληλεπίδρασης με τη μουσική σας. Το hardware F1  και το πρόγραμμα TRAKTOR PRO 2.5 ανταποκρίνονται σαν να είναι ένα. Μεγάλη βοήθεια παρέχει και η οπτική ανταπόκριση καθώς μπορείτε να αναθέσετε σε ένα δείγμα ένα συγκεκριμένο χρώμα πάνω σε ένα κουμπί του F1 και να βλέπετε ταυτόχρονα το πρόγραμμα να ακολουθεί ταιριάζοντας τα χρώματα. Ο λεπτός σχεδιασμός του F1, του επιτρέπει να να χωράει παντού. Τοποθετήστε το ανάμεσα στο μίκτη και τα deck σας ή επεκτείνετε το setup των ελεγκτών σας με πολλά F1.

ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΟΙ ΗΧΟΙ

Όταν λέμε “έτοιμοι για remix”, εννοούμε επιπλέον ότι θα πάρετε και 1.4Gb από loops και δείγματα κορυφαίας ποιότητας. Αυτή η συλλογή ήχων προσφέρει πάνω από 10 ολοκληρωμένα remix σετς από υλικό ικανό να εμπλουτίσει τις μίξεις σας. Περιλαμβάνονται ήχοι και loops διαφόρων οργάνων για διάφορα είδη μουσικής όπως Techno, Dubstep, Hip Hop, Tech House, Drum n Bass κ.ά

ΑΞΕΣΟΥΑΡ – ΤΣΑΝΤΑ TRAKTOR KONTROL

Η τσάντα Traktor Kontrol πωλείται ξεχωριστά και αποτελεί μία μοντέρνα και λεπτή λύση για τους DJ's που είναι συνέχεια εν κινήσει. Μπορεί να φιλοξενήσει και να προστατεύσει από χτυπήματα και γρατσουνιές τον ελεγκτή F1, ενώ στο χώρο εργασίας του DJ, παίζει και το ρόλο της βάσης, καθώς μπορείτε να τοποθετήσετε το F1 πάνω του και το έχετε στο ίδιο ύψος με τον υπόλοιπο εξοπλισμό σας όπως μίκτης, CD's, πικάπς κ.τ.λ.