• Έκπτωση 10%

East & West Quantum Leap Symphonic Choirs

Παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση, σε 1-3 ημέρες
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 500.00  
450.00
Κερδίζετε: 50.00 (10%)
+

Περιγραφή

Εκπληκτική συλλογή με αντρικές, γυναικείες και παιδικές χορωδίες σε μορφή εικονικού οργάνου. Περιλαμβάνει 5 ολοκληρωμένα τμήματα χορωδιών σοπράνο, άλτο, τενόρο, μπάσο και παιδική χορωδία, καθώς και σόλο σοπράνο, άλτο και αγόρια τραγουδιστές. Το πακέτο ενσωματώνει το πρωτοποριακό WordBuilder το οποίο σας επιτρέπει να γράψετε τη λέξη ή τις λέξεις (Αγγλικής γλώσσας) τις οποίες θα τραγουδήσει η χορωδία. Επιπλέον μέσω της ενσωματωμένης φωνητικής γλώσσας VoTox μπορείτε να έχετε πιο λεπτομερή έλεγχο στο πώς θα ακουστούν οι λέξεις μέσω ρύθμισης του χρόνου, έντασης και crossfade. Ακόμα το pop-up menu Phrases περιλαμβάνει 28 δημοφιλείς Λατινικές φράσεις για να τις φορτώσετε άμεσα καθώς οι περισσότερες χορωδίες χρησιμοποιούν Λατινικό λεξιλόγιο. Εδώ μπορείτε να αποθηκεύσετε και τις δικές σας φράσεις για να μπορείτε να τις φορτώσετε όποτε τις χρειαστείτε άμεσα και εύκολα.

To Symphonic Choirs χρησιμοποιεί τη νέα 32/64bit μηχανή PLAY της East West η οποία εκτός από μία εκπληκτική μηχανή εφφέ βάθους που εξομοιώνει διάφορους χώρους, περιλαμβάνει και τα πιο μαλακά φίλτρα που έχετε ακούσει ποτέ. Ακόμα επιτρέπει τη μίξη σε ζωντανό χρόνο των 3 θέσεων μικροφώνων με σκοπό την επίτευξη διαφορετικών χρωμάτων και ήχων περιβάλλοντος, απαιτεί όμως από τον υπολογιστή να διαθέτει ισχυρό επεξεργαστή γι αυτή τη μίξη. Το περιβάλλον διαχείρισης είναι πολύ φιλικό παρέχοντας έυκολη και άμεση πρόσβαση σε όλες σχεδόν τις λειτουργίες, ενώ διαθέτει τμήμα αγαπημένων για ομαδοποίηση των ήχων που χρησιμοποείτε περισσότερο, προεπισκόπηση του ήχου που πρόκειται να φορτώσετε, δυνατότητα φόρτωσης περισσοτέρων από ένα ήχων με μία κίνηση, ενώ το περιβάλλον εργασίας αλλάζει δείχνοντας σας το κάθε όργανο.
Το πρόγραμμα για την προστασία του, απαιτεί την ύπαρξη USB κλειδιού iLok το οποίο πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά ενώ λειτουργεί είτε αυτόνομα, είτε σαν plug-in συμβατό με VST, RTAS και Audio Units. Συμβατό με PC (Windows XP Vista 64 και 32bit) Mac OS X.

Voices of the Apocalypse Expansion : Κιτ επέκτασης για το Symphonic Choirs που πρέπει να έχουν όλοι οι χρήστες του. Επεκτείνει την ήδη υπάρχουσα βιβλιοθήκη του με ήχους από το sample CD Voices of the Apocalypse : 59 Ευρώ