• Έκπτωση 13%

East & West Quantum Leap Ministry of Rock

Παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση, σε 1-3 ημέρες
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 380.00  
330.00
Κερδίζετε: 50.00 (13%)
+

Περιγραφή

Εικονικό όργανο με τεράστια βιβλιοθήκη ήχων 20Gb από rock τύμπανα, κιθάρες και μπάσα ηχογραφημένα στο φημισμένο studio EastWest 2. Οι κιθάρες και τα μπάσα έχουν ηχογραφηθεί με configuration 2 ενισχυτών έτσι ώστε να μπορεί νε επιλεχθεί ένας εκ των δύο ενισχυτών ή μίξη και των δύο. Τα κιτ τυμπάνων έχουν γίνει optimized και για χρήση από τα Roland VDrums. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται ήχοι από κιθάρες Fender Telecaster, Stratocaster, Gibson Les Paul Standard, Deluxe, Ibanez Universe 7, PRS ηχογραφημένοι μέσα από ενισχυτές Marshall, Fender, Vox, Bogner και Budda, ήχοι από μπάσα Fender P-Bass Custom, Fender πεντάχορδο, Specter, Kubiki, Musicman και ήχοι από τύμπανα Ludwig, Gretch, Ayotte και Octaplus.
Το περιβάλλον διαχείρισης είναι πολύ φιλικό παρέχοντας έυκολη και άμεση πρόσβαση σε όλες σχεδόν τις λειτουργίες, ενώ διαθέτει τμήμα αγαπημένων για ομαδοποίηση των ήχων που χρησιμοποείτε περισσότερο, προεπισκόπηση του ήχου που πρόκειται να φορτώσετε, δυνατότητα φόρτωσης περισσοτέρων από ένα ήχων με μία κίνηση, ενώ το περιβάλλον εργασίας αλλάζει δείχνοντας σας το κάθε όργανο.
Το πρόγραμμα για την προστασία του, απαιτεί την ύπαρξη USB κλειδιού iLok το οποίο πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά)

Λειτουργεί είτε αυτόνομα, είτε σαν plug-in συμβατό με VST, RTAS και Audio Units. Συμβατό με PC (Windows XP Vista 32bit) Mac OS X.