• Έκπτωση 10%

East & West Quantum Leap Goliath

Παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση, σε 1-3 ημέρες
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 500.00  
450.00
Κερδίζετε: 50.00 (10%)
+

Περιγραφή

Μεγάλη συλλογή από ήχους σε μορφή εικονικού οργάνου. Το Goliath περιλαμβάνει 40Gb με 180 όργανα και πάνω από 600 patches οργάνων, soundscapes και textures όλων των ειδών ιδανικά για όλα τα είδη μουσικής. Είναι συμβατό με General MIDI (GM). Διαθέτει μία πλήρη συλλογή από ήχους όπως κιθάρες, μπάσα, keyboards, όργανα, χορωδίες και φωνές, τύμπανα και κρουστά, πιάνα, πνευστά, όργανα ορχήστρας, ethnic όργανα, ensembles, synths και πολλά άλλα. Τέλος στη συλλογή περιλαμβάνεται η πλήρης έκδοση το PMI Bosendorfer 290 Piano.
Το περιβάλλον διαχείρισης είναι πολύ φιλικό παρέχοντας έυκολη και άμεση πρόσβαση σε όλες σχεδόν τις λειτουργίες, ενώ διαθέτει τμήμα αγαπημένων για ομαδοποίηση των ήχων που χρησιμοποείτε περισσότερο, προεπισκόπηση του ήχου που πρόκειται να φορτώσετε, δυνατότητα φόρτωσης περισσοτέρων από ένα ήχων με μία κίνηση, ενώ το περιβάλλον εργασίας αλλάζει δείχνοντας σας το κάθε όργανο. Το πρόγραμμα για την προστασία του, απαιτεί την ύπαρξη
USB κλειδιού iLok το οποίο πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά ενώ λειτουργεί είτε αυτόνομα, είτε σαν plug-in συμβατό με VST, RTAS και Audio Units. Συμβατό με PC (Windows XP Vista 64 και 32bit) Mac OS X.