• Έκπτωση 19%
Alpine Muffy Blue COOL Ωτοασπίδες για Παιδιά

Alpine Muffy Blue COOL Ωτοασπίδες για Παιδιά

Άμεση παραλαβή (από το κατάστημα) ή Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 32.00  
25.90
Κερδίζετε: 6.10 (19%)
+

Περιγραφή

Τα παιδιά είναι πολύ συχνά εκτεθειμένα σε δυνατούς θορύβους, οι οποίοι είναι βλαβεροί για τα ευαίσθητα αυτιά τους. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι 1 στα 8 παιδιά αποκτά μόνιμη βλάβη στην ακοή εξαιτίας της συχνής έκθεσης σε θόρυβο. Ο δυνατός θόρυβος μπορεί επίσης, να δημιουργήσει προβλήματα συγκέντρωσης στα μικρά παιδιά, εξαιτίας του οποίου μπορούν να αποκτήσουν άγχος ή να έχουν δυσκολία στον ύπνο.

Ασφαλείς και άνετες.
Οι Alpine Muffy ωτοασπίδες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα αυτιά των μικρών παιδιών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα μέρη, (παρελάσεις, επιδείξεις πυροτεχνημάτων, αγώνων αυτοκινήτου και συναυλίες). Οι ωτοασπίδες για τα παιδιά είναι επίσης κατάλληλες για να μπορέσουν να γράψουν και να διαβάσουν με πιο εστιασμένο τρόπο, είτε στο σπίτι είτε στο σχολείο.Το σπουδαίο και άνετο Alpine Muffy μοντέλο είναι κατασκευασμένο από υλικό υψηλής ποιότητας. Το ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής που καλύπτεται από μαλακό ύφασμα ταιριάζει στο κεφάλι κάθε παιδιού. Οι ωτοασπίδες Alpine Muffy μπορούν να φορεθούν από παιδιά κάθε ηλικίας. Ωστόσο, συνιστούμε να μη χρησιμοποιούνται σε παιδιά μικρότερα των 2 ετών. Για τα παιδιά ηλικίας κάτω των 5 χρόνων προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε την ωτοασπίδα Earmuff μόνο υπό την επίβλεψη.

Μοντέρνος σχεδιασμός.
Η μοντέρνα σχεδίαση του Alpine Muffy είναι διαθέσιμη σε ροζ, μπλε και λευκό χρώμα. Και τα τρία σχέδια έχουν μια πολύχρωμη ριγέ κορδέλα. Το προϊόν είναι ένα ολλανδικό σχέδιο

Μοναδικά χαρακτηριστικά του προϊόντος :
Πολύ άνετο, γιατί είναι φτιαγμένο από μαλακό στήριγμα κεφαλής.
Ρυθμιζόμενο μέγεθος, που ταιριάζει σε κάθε παιδί.
Αναδιπλούμενο, εύκολο στη μεταφορά.
Διατίθεται σε τρία σχέδια και χρώματα, για αγόρια και κορίτσια.
Ανθεκτικό, πολύ υψηλής ποιότητας.
Ολλανδικού σχεδιασμού.
Εύκολο στον καθαρισμό.
SNR τιμή των 25 dB.
Μπλε Χρώμα.