Ακουστική

Ακουστική Βελτίωση

Η εταιρία μας σας παρέχει μία μεγάλη ποικιλία υλικών είτε για απορρόφηση, είτε για διάχυση, ποικίλες λύσεις όσον αφορά στην εμφάνιση και στην αισθητική, καθώς και ιδιαίτερα προσιτές οικονομικά τιμές. Σε συνεργασία με την Sonitus Acoustics μπορούμε να σας δώσουμε τη λύση πού χρειάζεται ο καθένας ξεχωριστά όποιος και αν είναι ο χώρος του.

Απλά θα πρέπει να μας κάνει γνωστό τις διαστάσεις του χώρου του και όποιες πιθανές ιδιομορφίες (π.χ. κολώνες, εμπόδια κ.τ.λ.), να μας στείλει μία πανοραμική ή περισσότερες φωτογραφίες του χώρου και να μας πει ποια θα είναι η χρήση του χώρου (ηχογράφηση, μίξη, πρόβα, broadcasting, ακρόαση κ.τ.λ.). Εμείς θα μελετήσουμε όλα τα στοιχεία και σε συνεργασία με την Sonitus Acoustics θα επανέρθουμε με μία ολοκληρωμένη προσφορά για την Ακουστική Βελτίωση του χώρου.

Εναλλακτικά, μπορεί να επισκεφτεί το χώρο σας συνεργάτης μας, ο οποίος είναι εξειδικευμένος στο χώρο της ηχοακουστικής και με τον κατάλληλο εξοπλισμό να μετρήσει το χώρο σας ακουστικά και να βρει τις ηχητικές του ατέλειες, έτσι ώστε να σας δώσει μία λύση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.