Ακουστική Βελτίωση

Sonitus Acoustics: H Ισπανική εταιρεία με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της ακουστικής προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για το χώρο σας, είτε αυτός είναι studio ηχογράφησης, home studio, αίθουσα home theater, αμφιθέατρο, χώρος broadcasting και γενικότερα χώρος όπου χρειάζεται Ακουστική Βελτίωση.

Παρέχει μία μεγάλη ποικιλία υλικών είτε για απορρόφηση, είτε για διάχυση, ποικίλες λύσεις όσον αφορά στην εμφάνιση και στην αισθητική, καθώς και ιδιαίτερα προσιτές οικονομικά τιμές.

Σε συνεργασία με την Sonitus Acoustics μπορούμε να σας δώσουμε τη λύση πού χρειάζεται ο καθένας ξεχωριστά όποιος και αν είναι ο χώρος του.

Απλά θα πρέπει να μας κάνει γνωστό τις διαστάσεις του χώρου του και όποιες πιθανές ιδιομορφίες (π.χ. κολώνες, εμπόδια κ.τ.λ.), να μας στείλει μία πανοραμική ή περισσότερες φωτογραφίες του χώρου και να μας πει ποια θα είναι η χρήση του χώρου (ηχογράφηση, μίξη, πρόβα, broadcasting, ακρόαση κ.τ.λ.).

Εμείς θα μελετήσουμε όλα τα στοιχεία και σε συνεργασία με την Sonitus Acoustics θα επανέρθουμε με μία ολοκληρωμένη προσφορά για την Ακουστική Βελτίωση του χώρου. 

Εναλλακτικά, μπορεί να επισκεφτεί το χώρο σας συνεργάτης μας, ο οποίος είναι εξειδικευμένος στο χώρο της ηχοακουστικής και με τον κατάλληλο εξοπλισμό να μετρήσει το χώρο σας ακουστικά και να βρει τις ηχητικές του ατέλειες, έτσι ώστε να σας δώσει μία λύση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

Το ποσόν της αμοιβής του συνεργάτη που θα έρθει στον χώρο σας εκτιμάται πριν την επίσκεψη και είναι ανάλογο του χώρου και της τοποθεσίας, επομένως το καλύτερο είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συνεννοηθούμε πριν την εκάστοτε επίσκεψη.

Οι τιμές των υλικών για την Ακουστική Βελτίωση, όπως θα διαπιστώσετε στα προϊόντα της εταιρείας είναι ιδιαίτερα προσιτές και κατά πολύ χαμηλότερες από αντίστοιχα προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά, ενώ η ποιότητα παραμένει ίδια και σε μερικές περιπτώσεις είναι ακόμα καλύτερη!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@audiomidi.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας και κλείστε ραντεβού για να δούμε τον χώρο σας.